Cardionam Omega 3 – 80 kapsula

35,99 

Cardionam Omega-3: Vaš Ključ za Najkvalitetnije Omega-3 Masne Kiseline

Cardionam nije samo dodatak prehrani. Ovo je odabir koji podržava zdravlje, kvalitetu i svijest. S koncentriranim Omega-3 esencijalnim masnim kiselinama (EPA + DHA), Cardionam osigurava da vaše tijelo dobiva ono što mu je potrebno.

Svaka kapsula sadrži 530 mg EPA i 210 mg DHA. Zašto je to važno? To su ključne količine koje Cardionam stavljaju iznad ostalih Omega-3 dodataka. I najbolje od svega? Zahvaljujući kapsulama bez mirisa, svaka kapsula postaje mali trenutak užitka!

Uz IFOS certifikat od 5*****, sigurni ste u najvišu kvalitetu ribljeg ulja. Zamišljate li ribu koja pliva u čistim vodama, ulovljenu na ekološki odgovoran način? Upravo to dobivate s certifikatom “Friend of the Sea”. Cardionam jamči da riba od koje se dobiva ulje, nije ugrozila njen ekosustav.

Odabir Cardionama nije samo odabir Omega-3 suplementa. Ovo je odabir svijesti i odgovornosti prema prirodi, bez kompromisa u kvaliteti.

Započnite svoje putovanje prema boljem zdravlju. Odaberite Cardionam Omega-3 već danas!

Cijenik Omega 3 - 80 Kapsula

 

Kategorija:

Opis

Što je Cardionam Omega-3?

Cardionam Omega-3 prehranska je dopuna s koncentriranim esencijalnim masnim kiselinama Omega 3 (EPA +DHA). Dobiva se molekularnom destilacijom iz ribljeg ulja. Upotrebljava se u primjeru smanjenog unosa masnih kiselina Omega 3 (EPA + DHA) hranom.

Kapsula Cardionam sadrži 530 mg EPA i 210 mg DHA, što ga svrstava u sam vrh prehranskih dodataka s masnim kiselinama Omega 3. Kapsule nemaju neugodan miris i okus po ribljem ulju.

Cardionam ponosi se certifikatom kakvoće IFOS (International Fish Oil Standards), koji s pet zvjezdica jamči najvišu kakvoću ribljeg ulja upotrebljenog za dobivanje Omega 3. Pored IFOS certifikata taj izvanredni proizvod ima i certifikat Friend of the Sea koji jamči da se riblje ulje pridobiva iz održivog ribarstva i akvakulture.

Sastojci Cardionam Omega-3

Sastojci 1 kapsula 5 kapsula
Riblje ulje 1000 mg 5,00 g
od toga Omega 3 skupaj 800 mg 4,00 g
od toga EPA 530 mg 2,65 g
od toga DHA 210 mg 1,05 g

Neto sadržaj: 20 kapsula, 80 kapsula

Preporučena uporaba

Preporučuje se uzimanje 1-5 kapsula dnevno, ovisno od potreba.

Upozorenja

Ne premašujte dnevno preporučene količine. Prehrambeni dodatak nije zamjena za zdravu, uravnoteženu prehranu i zdrav životni stil. Čuvati van dohvata djece ispod tri godine. Čuvati u hladnom i suhom prostoru, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti i od izvora topline.

Kontrola kvalitete: dr. Iztok Ostan

Proizvođač: NAMED S.r.l., Via Lega Lombarda 33 – 20855 Lesmo (MB), Italija

Distributer: Institut.O d.o.o., Vegova 29c, 6000 Koper, Slovenija

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.